Meubelmaker & timmerman te Gent

Meubelmaker en timmerman in Afsnee (bij Gent)Als meubelmaker en timmerman in Afsnee (bij Gent) zijn we gespecialiseerd in manueel vakwerk. We maken zowel nieuwe meubels en creaties in hout, als de restauratie of de herstelling ervan. HoutWerkt levert ook schrijnwerk bij renovaties in de bouw. Voornamelijk manuele reparaties, reconstructies en replica’s van originele profielen en vormen.

We werken nauwkeurig en zorgen voor een uitstekende afwerking, met respect voor de levertijd en uw budget.

Om uw opdracht te realiseren zoeken we in ons atelier naar het goede evenwicht tussen ambachtelijk vakmanschap en de meer geavanceerde technieken. Hiervoor werken we samen met de beste leveranciers en gespecialiseerde producenten. Sommige van uw wensen vragen nu net dat ietsje meer.

Samengevat bent u bij ons welkom voor het maken van houten meubelen, artisanaal schrijnwerk en maatkasten. HoutWerkt creëert uw dressing, bibliotheekkast of TV-meubel naar wens. We richten met zorg het interieur in van uw camper of boot. Tenslotte zijn wij uw stielman om uw meubelen, trappen, ballustrades en parket te restaureren of te herstellen.

Houtwerkt bvba – Broekkantstraat 58, 9051 Afsnee 

Tel.:   +32 475 75 40 82

Mail : info@houtwerkt.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.